keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Nokia (808) Rich Recording - Tätä on odotettu!

LOISTAVA ÄÄNENTALLENNUSLAATU ON TÄÄLLÄ!


Oletko ikinä yrittänyt videoida live-keikkaa ja kokenut karvaan pettymyksen äänenlaadun suhteen? Äänityskyvyttömyys on iskenyt erityisesti voimakkailla äänenpaineilla kuten festareilla - tai no melkein missä vaan keikalla jossa soitetaan KOVAA. Rutinaa, pauketta, sirinää särinää, eimusiikkia.. Ne ajat saattavat jäädä hellyyttävään historiaan Nokian Rich Recording -tallennuksen ansiosta! Nokia 808 kykenee tallentamaan lähes CD-tasoista stereoääntä jopa 145 dB äänenpaineilla (normaalien älypuhelinten kipusietoraja menee jossain 110 dB paikkeilla). TÄTÄ ON ODOTETTU! Vihdoinkin on mahdollista lähestyä todellisuutta kännykkätallenteiden muodossa niin kuvan- kuin erityisesti äänenlaadunkin suhteen. Tulevaisuudessa moni asia tulee eittämäti jäämään talteen parempilaatuisena.

Laadukkaan äänen tallentaminen on minulle musiikin suurkuluttajana ja ahkerana keikkailijana erittäin tärkeä asia, joka laittaa taas lisää pähkinöitä vaakakuppiin 808:n puolesta.

Ylläolevassa videossa on erittäin onnistuneesti kiteytetty juurikin tämä kyseinen äänentallennusongelma jota ei esiinny Nokian Rich Recordingissa.

Oho onko tämä mainos (Nokia, saa laittaa 808:aa tännepäin arviointia varten kiitos;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti