lauantai 12. helmikuuta 2011

Kuinka oppia lentämään

Kirjoitan tätä blogia ihan kokeilumielessä lähinnä itseäni varten, joten turha kritisoida jos sisältö ei miellytä.:P

Blogin otsikko siiveniskuja viittaa yksittäisiin blogiteksteihin - siiveniskuihin. Ehkä blogitekstit voivat antaa pieniä pehmeitä ´iskuja´ johonkin aiheeseen ja kun siiveniskuja on tarpeeksi voi tästä seurata jo varsinaista lentoakin. Eli pikkuhiljaa yksi siivenisku kerrallaan tavoitteena on nousta siiville ja lentää.

Varoituksen sana. Tulen kirjoittamaan kaikenlaisista asioista. Mukaanlukien tiede ja tekniikka, ruoka, juoma, musiikki, viherpeukalointi, lomailu/matkailu jne. eli kaikenlainen itseäni/egoani kiinnostava ja arkielämääni koskettava. Eli tiedossa ei ole mitään tajunnanräjäyttävää henkisen kasvun opasta vaan arkipäiväisen arkimiehen arkikirjoittelua arkipäiväisessä maailmassa. Annetaan vaimon blogin hoitaa henkinen puoli.. :) Ja saa nähdä mihin suuntaan tämä lähtee kehittymään, ehkä jossain vaiheessa henkisyys ajaa ohi.. Joka tapauksessa mukava testata blogaamista.

Minun ensimmäisenä tavoitteena on oppia käyttämään uutta teknologiaa (puhelinta) blogaamiseen ja kuvien lähettämiseen blogiin. Katsotaan miten siinä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti